Новости

Мода и убавина

Екстравагантност или кич – предимензионирани модели на палта во хаотичен микс од бои

Бојата и тоа како игра голема улога во однос на облекувањето. Од она што го носиме на себе, се гледа нашето расположение.

…И убаво е да му дадеме боја на овој живот, но и да не претераме. Екстравагантност или кич? Можеби и кичот е по себе расположение кое од своја страна алудира на конфузност и малку несредени мисли, но ако цел овој микс се сфати поинаку, како смела комбинација, истата би звучела феноменално, уникатно и екстравагантно.
Модата е прашање на вкус, на моментално расположение и крик на креативноста, а дали и колку ќе го обоите овој свет, само од вас зависи.

GOLD
To Top