Новости

Мода и убавина

Есента започнува колоритно – Оскар де ла Рента и неговата колекција за најава на сезоната

Колку и да сме вљубени во летото, треба да бидеме свесни дека полека не напушта топлото и жешко сонце, па започнуваат малку посвежите денови. Но, оној период,, пимеѓу”, можеби е најпријатниот.

Деновите помеѓу лето и есен или наговестувањето на есента, познатиот креатор Оскар де ла Рента, одлучи да продолжи да ги обојува во колоритот што сеуште потсеќа на лето.

Изгледа на сите ни е тешко да се збогуваме со високите температури, плажа, море, многу боја и лесни материјали, па зошто да не внесиме уште од тоа летно расположение и серотонин во модниот аутфит и да ја пролонгираме есента. Барем уште малку.

Погледнете ги моделите на оваа модна куќа на кои веруваме дека ќе им се восхитите исто како и ние.

Отворете тука за да разгледате повеќе модели на Оскар де ла Рента и како тој ја замислува есента.

Евротип
SNBROKER
To Top