Новости

Мода и убавина

Запознајте ги г-дин Бон и г-ѓа Пон, двојка од Јапонија која совршено ги координира своите дневни модните комбинации!

Нивните прекари се римуваат и нивната облека се совпаѓа. Запознајте ги господинот Бон и г-ѓа Пон, двојка од Јапонија кои го се хит на Инстаграм со своите совршено координирани аутфити.

„Бидејќи и двајцата имаме сива коса, сметавме дека би било смешно да одговараме на нашите модни стилови, па затоа започнавме да носиме облека во иста боја и дезени“, изјави г-ѓа Пон за BuzzFeed.

Тие сега имаат можеби и повеќе од 830 илјади следбеници, а г-ѓа Пон рече дека немаат строги правила за гардероба. ,,Тоа е само тимска работа. Одлучуваме каква боја ќе биде нашата облека и што точно ќе носиме, врз основа на тоа како се чувствуваме во текот на денот.” Погледнете ги овие двајца кои го полудија Инстаграм, зборувајќи за една модна приказна зад која сепак се крие брачната слога и верувањето еден во друг.

СН Брокер
To Top