Новости

Мода и убавина

Заштитни маски инспирирани од божиќните празници се главниот асесоар

Заштитните маски деновиве се прифаќаат како моден асесоар.

Модните дизајнери веќе извесно време се концентрираат кон модни изработки на овој асесоар, а овој пат се инспирирани од најубавото време во годината – Божиќ.

GOLD
To Top