Новости

Мода и убавина

Змиски принт како стилски тренди финиш над зимскиот аутфит

Покрај останатите анимал принтови, змискиот принт годинава е доста популарен, а оваа зима ќе можеме да го видиме над многу од модните парчиња, чевли, чанти, палта и здолништа.

Како инспирација, подолу во текстот проследете ги овие фотографии кои докажуваат дека тој е навистина одличен стилски моден и тренди финиш над креавиите, во случајов на палтата издолништата.

Евротип
SNBROKER
To Top