Новости

Мода и убавина

И принтот – зебра го доживува својот голем „come back“

Анимал принтот некако повторно се враќа како модна инспирација кај дизајнерите. Овој пат зборуваме за стилскиот дизајн на зебрестиот принт.

Истиот е популарен кај големите брендови, но исто така можеме да го видиме и во уличната мода. Парчињата облека во зебрестиот принт му даваат некаков необичен шарм на комбинацијата и некако старото го претвораат во ново, па исто како и розовата боја, принтот изгледа се враќа на големо во модната сцена за оваа пролет. Уникатен, шармантен, а ако може и да речеме, малку екстравагантен и експлицитен.

Carolina Herrera Pre-Fall 2021

GOLD
To Top