Новости

Мода и убавина

Какви капути ќе носиме оваа есен? – Модниот шик на италијанската етикета ЕТРО

Етро е италијански познат бренд карактеристичен по своите специфични шари, принтови, материјали.

За оваа есен, ЕТРО ги руши досегашните стереотипни замисли за тоа како треба да изгледа есенскиот капут, а мораме да признаме дека првата асоцијација штом станува збр за есен и за капут, би бил познатитот тренч.

Нивните принтови асоцираат на бохо стилот, на негувањето на традицијата и како и секогаш се трудат да направат некој баланс помеѓу футуризмот и конструктивизмот, конзервативното и опуштеното, модерното и ретро изгледот.

Оваа есен, имаме нешто ново на модниот пиедестал, нешто освежително и нешто што можеби до некаде ќе не предизвика да го промениме погледот кон стилизирањето на комбинацијата.

Евротип
SNBROKER
To Top