Новости

Мода и убавина

Како да ги носиме марамите оваа сезона?

Оваа сезона марамите ќе ги носиме на поинаков начин од досега.

До сега најактуелна беше фризурата која се постигнуваше со марама. Пред тоа марамите ги носевме на вратот како совршен асесоар, но овој пат светските брендови имаат нов предлог. Марама врз кошула, блејзер, блуза. Повторно марамата е во улога на додаток или асесоар, но акцентот овој пат е повеќе на неа отколку на она што ќе се носи под марамата.

GOLD
To Top