Новости

Мода и убавина

Кежуал во сино – Моден предлог за денешниов ден

Сината асоцира на небо, широко пространство и вода, море, езеро… Сината асоцира на вода, а водата на живот.

Дајте му живот на денешниов ден и пробајте со нашите модни предлози каде оваа боја ќе доминира во комплетната кежуал комбинација.

Секако во целата слика може да ги изберете деталите во некоја дреч боја. што ќе ја развесели и разведри едноличната комбинација, но тоа секако зависи дали имате минималистички или поинаков пристап кон облекувањето.

Во продолжение ви нудиме неколку идеи, па доколку сеуште го немате ,,зграпчено”денот, пробајте со овој моден предлог.

Евротип
SNBROKER
To Top