Новости

Мода и убавина

Кога модата е допрена од други светови! – Инвентивни цртежи на модели со фустани изработени од храна, цветови и што уште не!

Креативноста нема граници, а штом зборуваме за неа, зборуваме за уметноста пред се. Идејата за да се направи нешто ново и единствено, може да се рефлектира во секој од световите кои зборуваат преку овој јазик.

Овој пат, рандом на Pinterest, сретнавме интересни и уникатни цртежи кои се осфрнуваат кон скици за моделите и нивните тоалети. Но, овој пат, истите се напрсвени од различни материјали, како цветови, храна и се што еден креативен ум може да замисли.

Евротип
Евротип
To Top