Новости

Мода и убавина

Кои ќе бидат најголемите трендовски бои за коса во 2021ва?

Овие три бои ќе ја одбележат 2021вата година. До сега беше актуелен трендот на црвената, плавата и нели оние ектремните бои кои порано не можевме ни да ги замислиме на нашата коса како зелената, сината, портокаловата.

Бакарната нијанса

Ова е всушност нијанса на кафеавата боја и ќе биде најголемиот тренд за оваа година. Бакарната ќе ја има на секоја девојка која е во чекор со најновите случувања штом станува збор за нејзиниот „hair style“.

Pinterest

Црната повторно се враќа

Некаде во 2004тата година, црната боја на коса беше најактуелна и најактрактивни беа девојките кои имаа долга кадрава црна коса. Денес повторно се враќа трендот на црната боја, но се изоставува правилото за нејзината должина.

Pinterest

Бели кркми

Повеќе не е модерно целосното шатирање или вадењето на прамени од вашата коса во жолта боја. Оваа година наејексклузивни се кркмите во бела боја.

 

GOLD
To Top