Новости

Мода и убавина

Кратка коса – омилената фризура за 2021

Со кратката коса не постои нешто што се вика „bad hair day“. Кратката коса веројатно им прилега на храбрите девојки кои се гордеат со својот изглед без разлика на должината на косата. Тие изгледаат како да нема што да кријат и сакаат се повеќе да го отворат лицето, што според некои верувања, тоа е знак на висока самодоверба и знак дека токму овие жени секогаш се подготвени први да се конфронтираат со било какви ситуации.

Сепак, да се одлучите да направите ваква огромна промена е баш нешто што само на бестрашливите им доликува.

Во продолжение погледнете го ова видео и инспирирајте се за вашиот нов „hairstyle“, па конечно бидете една од тие храбри девојки кога станува збор за убавината.

 

GOLD
To Top