Новости

Мода и убавина

Ленот е најпопуларниот материјал и хит за ова лето!

Ленот е најпопуларен за ова лето. Актуелен е секоја година, но во оваа 2021, ленот го држи пиедесталното место штом зборуваме за ,,number one” материјал кој го преферираат девојките ширум светот.

Кошулите од лен, фустаните, блејзерите, панталоните, комбинизоните, па дури и класичните костуми и одела се модните парчиња направени токму од лен. Пријатноста што ја носи, е првичната причина за тој толку да се прослави, но освен тоа истиот изгледа и романтично. Во редовите подолу, погледнете неколку модели кои ќе ве инспирираат и вие да го носите.

Евротип
Евротип
To Top