Новости

Мода и убавина

Виолетовата ги живее своите 5 минути во светот над модните писти

Лавандата што всушност, ние би рекле, е нијанса од  виолетовата, оваа година дефинитивно е најпопуларна боја.

Низ модните недели во светските метрополи, забележавме дека оваа боја преовладува и истата го држи пиедасталното место, па може слободно да речеме дека оваа боја ги живее своите пет минути во светот на модата.

На Pinterest се воодушевивме од неколку фотографии кои покажуваат дека овој пат не е воопшто нетипично таа да се комбинира со други силни бои, како на пример портокаловата.

Евротип
SNBROKER
To Top