Новости

Мода и убавина

Макси фустани – Удобност и раскош над жешкиот асвалт

Макси фустаните се повеќе се доближуваат до она што би го нарекле стилска класика.

Ова модно парче, во зависност од материјалот, може да биде одлична варијанта за во жешките денови кога сакате да се чувствувате удобно и пријатно, а сепак да знаете дека на себе носите убаво, стилско и урбано модно издание.

Сепак би нагласиле да одберете модел кој најмногу би ви прилегал, па така би додале дека макси фустанот можеби и не е толку добра опција за ниските девојки. Во тој случај, подобро одберете миди варијанта. Или пак ако сметате дека имате вишок килограми, дизајнерите советуваат,, oversized” моделот, да не биде вашиот избор.

Евротип
SNBROKER
To Top