Новости

Мода и убавина

Масивен накит со огромни привезоци за оние кои сакаат да бидат во центарот на вниманието

Масивниот накит некако повторно се актуелизира и се искачува на врвот во трендовите.

До сега знаевме за тетоважите кои обично се одбираа така што сликата ќе има некое значење, но зошто тоа да не би се случувало и со аксесоарите. Во случајов накитот или огрлиците. Сепак, станува збор за масивни огрлици со исто толку големи и впчатливи брошеви, привезоци кои обично ги нагласуваме во деминутив, но овој пат не е на ред минимализмот и сето тоа малку што беше многу.

Нам не изненади овој смел потег на дизајните, па сметаме дека вреди да ги погледнете, а дали овој аксесоар ќе се прифати како вообичаен тренд, останува да почекаме.

 

Евротип
SNBROKER
To Top