Новости

Мода и убавина

Маслинесто и везено палто – урбан лик за уникатните девојки во свежите пролетни денови

Веќе ги видовме трендовите кои ќе бидат актуелни оваа пролет. Го почувствувавме ритамот во кој ќе се движи оваа сезона или ги почувтсвувавме колоритните и разиграни бои што ќе ја разубават приказната во убавите сончеви денови.
Но, ако сакате да издвојувате од толпата и да и дадете поинаков сјај на одредената комбинација во оние посвежите денови, погледнете ги овие пролетни јакни, во маслинеста боја со изработени и везени детали.

GOLD
To Top