Новости

Мода и убавина

Микро чантичките ги заменаа големите чанти

Микро чантичките се совршен моден асесоар кои ги заменува паричниците, но и големите торби и чанти.

Овој моден детал веќе е составен дел од модерниот аутфит на девојките низ целиот свет, а истите се комбинираат повеќе со деловен аутфит, но може да ги видиме како моден асесоар и на нежните и романтични фустани со што истите ја разбиваат монотонијата и клишето на комбинацијата, па иако се премали, додаваат драматичност.

GOLD
To Top