Новости

Мода и убавина

Минималистички израз и цветен принт за свеж пролетен маникир

Трендовите во модниот свет се менуваат, некои од нив се враќаат, постојано ротираат. Но, секогаш еден тренд останува и е посветен на оние жени кои повеќе преферираат класичен вонвременски изглед.

Така е и со маникирот кој е задолжителен примат во однос на деталите во целосниот моден „look“. Во следните редови, ви нудиме предлог идеи за пролетен маникир кој преферира софистицираност, елеганција и минималиам. Одберете едноставен нуди изглед или нежни и пастелни нијанси со цветен принт како мал детал кој ќе потсеќа на пролетта. Погледнете и инспирирајте се.

Евротип
SNBROKER
To Top