Новости

Мода и убавина

Мини здолништата – Актуелен тренд за жешкото лето 2022

Урбаниот изглед преферира кежуал и удобни варијанти кога е во прашање уличната мода.

Некаде поеѓу плејадата од идеи а стилизирањето на модните комбинации, за ова лето би ги нагласиле мини здолнишатата како актулен тренд за жешкото лето кое ни претстои.

Ова парче облека е одличен избор кога станува збор за издолжување на ногата и нагласување на облините, така да подгответе се за уште едно модно „жешко“ издание кое ги враќа некогашните заборавени трендови.

Евротип
SNBROKER
To Top