Новости

Мода и убавина

Моден детал без кој не би можеле да ја замислиме оваа есен

Типичен за фотографијата која како ментална проекција штом замислиме една француска жена ни се врти низ главата, баретката е детал кој повторно се враќа во мода.

Оваа есен нетипичната ,,капа” како детал или моден аксесоар, треба да биде дел од уличниот аутфит на девојките кои ги следат трендовите.

Но, и да не сте од оние кои упорно се поклонуваат на правилата, мора да признаете дека баретката е шармантна класика која веродостојно се вклопува во сликата за париските жени кои секогаш се основна инспирација за тоа како треба да изгледа една вистинска дама.

Евротип
Евротип
To Top