Новости

Мода и убавина

Моден инспиративен водич за вечерни тоалети!

Венчавки, официјалности, луксузни забави… Ако сте и вие дел од некоја таква свеченост, погледнете ги овие модели кои ќе ве фасцинираат и ќе ви дадат инспирација доколку сте во можност или мислите да го сошите вашиот фустан од соништата.

Овие рандом фотографии на Pinterest и Инстаграм, нам ни оставија (ако би можеле да речиме така),  моќен моден екстравагантен и луксузен впечаток, па веруваме дека само ако украдите барем дел од идејата за овие дизајни, ќе изгледате уникатни и секако… И тоа како забележителни.

Евротип
Евротип
To Top