Новости

Мода и убавина

На инстаграм популарни девојки откриваат како тие изгледаат без шминка

Интстаграм наспроти реалноста.

Познато е дека на социјалните мрежи често се постира феик реалност, лажен живот, лажен профил од себе си. Но, освен фотографиите и фотошопот, тука е и шминката која добро знаеме дека може да направи чуда.

Токму фотографиите од ѕвездите на оваа социјална мрежа зборуваат за тоа. Имено, тие покажуваат како навистина им изгледа нивното лице без пудра, сенки, тонери и слично.

Запомнете: Фотографијата со акните се реалност, другото е фикција.

Евротип
SNBROKER
To Top