Новости

Мода и убавина

Необични блејзери – за да ја избегнете монотонијата во вашиот аутфит

Блејзерот деновиве е доста популарен кај девојките. Истиот најчесто се комбинира со пантолони, џинс или здолништа. Прифатлива е секоја варијанта и особено е практичен за жените од деловниот свет.

Но, зошто да се движиме по одредено непишани правила кога можеме да ја избегнеме цела таа монотонија. Погледнете ги овие блејзери со широки ракави кои ќе бидат полн погодок доколку сакате да излезете од клишето.

GOLD
To Top