Новости

Мода и убавина

Необични кожни ракавици од големите брендови

Версаче, Коко Шанел, Бурбери и многу други… Брендови кои никогаш не си дозволуваат „модна утка“, па дури и во поглед на асесоарите.

Модните додатоци се голем плус над комбинацијата и без нив таа не би била совршена. Кожните ракавици се актуелни секоја зима како неизбежен асесоар за во зимските денови. Секогаш имајте ги при рака, а ако ги немате, време е да ви дадеме идеја, па да си набавите совршен модел кој би бил сличен на овие дизајни потпишани од популарните брендови.

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

 

GOLD
To Top