Новости

Мода и убавина

Необични принтови на модни парчиња облека!

Епа токму ова е моментот кога на светот му станува јасно дека модата е дел од уметноста.

Како два ,,универзуми” со слични аспирации, ликовната уметност во допир со модните парчиња и текстилот, создаваат мајсторија. Овие извонредни принтови над алишта, нам и тоа како ни се допаѓаат, па би ги сподели до вас како предлог уникатен аутфит.

Во нашата галерија, сепак ќе сретнете и ,,откачени” слики кои потсеќаат на детскиот порив сокриен во сите нас. Па ако доволно го имате и го негувате тоа дете во вас, зошто да не би се обиделе токму со вакви смели принтови!

GOLD
To Top