Новости

Мода и убавина

Трендовите и чизми со посебен знак на препознатливост

…И само што би си рекле дека нема нешто што не е измислено од страна на модниот свет, ете ти некоја нова идеја. Модните дизајнери се постојано во трка за ,,престиж во идеи”, а ова е само една од многуте.

Можеби сте ги виделе, можеби не, но нам баш ни паднаа во очи.

Оваа зима веќе сме упатени со трендот на големото враќање на чизмите каубојки. И останатите модели остануваат на сценс иско мслку се во сенка. Гумените чизми претендираа кон што повеќе бои оќи шсри, но веројатно тоа беше трик за да можат да се приближат во женскиот моден свет. Денес истите можеме да ги видиме во позагссити бои, па веројатно наскоро ќе станат и унисекс. Високиот топук сеуште ја држи својата ценс, иако повеќе не претерува како некогаш во токму таа висина. А штом сме кај него, еве еден штосен тренд кој едвај чека да се пробие.

Станува збор за целосно проѕирни или транспарентни чизми со проѕирна потпетица или подебел топук. Екстравагантноста на моделот е токму во овој дел кој ги прави интересни, а очигледно и воодушевувачки уникатни.

Евротип
Евротип
To Top