Новости

Мода и убавина

Нов тренд во поглед на модните детали – Ќе носиме повеќе чанти истовремено

Нов тренд во поглед на модните детали. Станува збор за чантите и овој пат не зборуваме за нивната форма, големина или кој потпис стои зад конкретниот дизајн. Ви го претставуваме трендот кој брзо се движи и кој се одлучи за двете варијанти заедно. Тоа би значело за варијантата на голема торба – чанта и малечка или микро чантичка. Но, во предлог доаѓаат и повеќе од две истовремено.

Носењето на повеќе торби-чанти околу рамото е дефинитивно тренд кај понежниот пол кој брзо е прифатен. Можеби токму поради фактот што на жените никогаш не им стига место за нивните работи, па очигледно им треба повеќе простор или уште една чантичка плус.

Евротип
Евротип
To Top