Новости

Мода и убавина

Нуди нијанси, крем и бела боја – Комбинација за летни класични модни изданија

Доколку зборуваме за кодексот на облекување на работно место, се почесто мислиме на деловните дами кои сакаат да ја преферираат вонвременската класика во поглед на стилот.

Но, кога е лето и температурите се многу високи, често пати е тоа многу потешко да се постигне.

Во продолжение, погледнете неколку идеи за како да игледате класично и деловно, а сепак да ви е удобно и да би се заштитиле од жешкото сонце и топлите летни денови.

Погледнете ги фотографиите кои зборуаат за комбинацијата на нуди и крем нијанси со бела боја.

Евротип
SNBROKER
To Top