Новости

Мода и убавина

Оваа модна блогерка го привлече вниманието на целиот свет

Sammi Jefcoate е модна блогерка, а во овој свет на стилови, она што ја прави единствена се нејзините тетоважи кои ги има на цело нејзино тело.

Оваа девојка уште од нејзините тинејџерски години знаеле дека ќе влезе во модниот свет, но со многу поинаков пристап од останатите исклиширани модели. На 13 годишна возраст, Sammi почнала да слуша метал музика и се разбира, нејзиниот моден стил сооддејствувал на нејзиното расположение и афинитети. Се облекувала во црно, носела црн алајнер на очите… Почнала со ,,цртање” на нејзиното тело и очигледно не застанала.

Sammi Jefcoate, е модна икона за многумина и изнудува восхит со нејзиниот шарм, слатка насмевка, убавина и се разбира, со она што е очигледно – со нејзиното истетовирано тело од глава до пети.

GOLD
To Top