Новости

Мода и убавина

Оваа нијанса од жолтата боја ќе биде тренд за оваа, но и за наредната година!

Жолтата боја, во поглед на облеката, веќе е во тренд, па таа е само дел од огромната палета што е дозволена за пролет – лето 2021.

Но, оваа нијанса на боја потсетува на бојата на банана и сепак е нетипичен избор кој ја избегнува класиката на едноставното ,,силно жолто што знае да блешти. Оваа нијанса е поромантичната страна на жолтата.

Монохроматскиот изглед се преферира околу ваквиот стил, а истовремено со ваквиот избор ќе изгледа како да сте се слеале со сончевата светлина во топлите денови.

GOLD
To Top