Новости

Мода и убавина

Ова беше дефинитивно најголемата модна утка за ова лето!

Летово, носевме многу колоритни бои, остварувавме неџсмисливи комбинации, ексоериментиравме со детслите, дтиловите материјалите. Но, покрај сите трендови, за еден не би рекле декс се вклопи во целиот тој креативен пристп. Станува збор за трендот на т.н. „танга“ сандали, модел што ги подели мислењата, но за повеќемина овој тренд се издвојува како ,,модна утка”.

Сепак многу луѓе ја мразат оваа чудна обувка, но никој не може да го негира фактот дека е идеален за да го поминете денот на базен или на плажа.

Евротип
Евротип
To Top