Новости

Мода и убавина

Ова се фустаните кои ќе ни привлечат најголемо внимание оваа пролет

,,Oversized” фустани или предимензионираната облека сепак продолжува да е голем ,,Ин” кај модните блогерки ширум светот.

Веројатно ќе почнат да ни се допаѓаат овие фустани со широки ракави најповеќе поради удобноста која истите ја нудат. Погледнете кој ќе биде најновиот тренд за оваа пролет кој ќе го гледаме по излозите и на секаде околу нас.

GOLD
To Top