Новости

Мода и убавина

Овие торби се најпопуларни во кежуал летниот изглед на модерните дами

Изгледаат како кошнички, а некогаш, народски, ги викаа: зимбили, што во превод значело нешто сокриено. Во минатото, истите се носеле на пазар каде се криеле намирниците.

Зошто се криеле, не знаеме, но ако зборуваме за денес, овие торби кои личат на тие некогашни модни или потребни детали, се се повеќе актуелни на сцената на креативните љубители на модата или поконкретно во уличната мода.
Погледнете за што станува збор.

СН Брокер
To Top