Новости

Мода и убавина

Овие фустани се најголемиот тренд деновиве низ светот!

Епа време беше да се збогуваме со оние припиените модели на фустани кои ја следат линијата на телото и кои реално можеа да си ги дозволат само слабите девојки.

Деновиве идеите за нови фустани на модните дизајнери што ќе ја разбијат монотонијата, веќе се прифатени низ светот. Ќе го прифатиме ли и ќе му речеме ли ,,Добре дојде” на овој тренд и ние?

Станува збор за модели, т.н. балони кои шират од под градите. Прекрасните материјали нудат пријатност и удобност во нивниот крој и секако најповеќе ги сакаме бидејќи се наменети за сите девојки без разлика на градбата на телото. Изгледаат баш слатко, едноставно, кежуал, а и елегантно.

GOLD
To Top