Новости

Мода и убавина

Овие шик влечки ќе бидат вистински хит за лето 2021

Некогаш изгледаа досадно, но благодарение на трендовите кои се враќаат и обновуваат, влечките ќе бидат голем хит во сезоната што следи. Токму овој модел доби похрабар изглед во поглед на дизајнот.

Нешто по што тие се разликуваат и се издвојуваат од останатите, се  експлицитните детали кои прават истите да делуваат масовно, ремчињата, нитните, нивната повисока рамна платформа, а штом сме кај неа би ги споменале и моделите на сандали чија платформа е иста како на чизмите што ги носевме во зима минатата година.

Евротип
Евротип
To Top