Новости

Мода и убавина

Овој принт најобожуван на модната сцена за оваа зима

Карираниот принт некако секогаш се поврзува со зимата и одново е актуелен. Но, штом зборуваме за претстојните празници на пример, би асоцирале на црвената и зелената боја кои го создаваат ,,своето” карирано.

Овој пат зборуваме за црно белиот кариран принт кој е најпопуларен оваа зима. Бутиците најповеќе го популаризираат истиот, а неговата класика и едноставност и доминантност, а и впечатливост од друга страна, ги шармира купувачите. Палтата со истоимениот принт се екстра варијанта за да шармирате во ексклузивно издание, а истите може да ги комбинирате со аутфит прилагоден за секоја пригода.

Евротип
SNBROKER
To Top