Новости

Мода и убавина

Плажа, сонце, море – хит инспирација за летен маникир 2021!

Ако немате доволно инспирација и никако не можете да ја почувствувате летната aтмосфера, пробајте со ,,видливиот” аутфит и деталите кои ги носите на себе си.

Освен облеката, која како што знаеме е огледало на душата и знае многу добро да го издаде и пренесе нашето расположение кое сме се труделе да го сокриеме дури и пред нас самите, потребно е да обрнеме внимание и на деталите.

Така, би го вклучиле и маникирот кој може да предизвика летни вибрации и позитивни мисли кои сооддејствуваат на летната атмосфера. Во контекстов, би ви ја предложиле сината боја што ќе ве потсети на море, жолтата која е прва асоцијација на сонцето и нијансите на кафеавата кој асоцираат на песок. Освен боите експериментирајте и со детали кои потсеќаат или асоцираат на летната атмосфера.

Евротип
Евротип
To Top