Новости

Мода и убавина

Плетени елеци – најпопуларното модно парче за оваа сезона

Плетените џемпери и блузи, до сега го држеа првото место штом станува збор за модниот аурфит на девојките и уличната мода.

Сега плетените елеците ја превземаат таа улога. Можете да ги носите над кошули и да ги комбинирате со некоја интересна огрлица како детал кој ќе го привлече вниманието и ќе ја направи комбинацијата уште поштосна.

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

GOLD
To Top