Новости

Мода и убавина

Пончо – Уникатна завршница на секоја модна есенска комбинација

Аваргардниот изглед на ова модно парче му овозможува уникатна завршница на секоја комбинација.

Пончото како шармантен достоен потсетник за она класичното, пробува да се инволвира во трендовите на 2021та.

Од наша страна има зелено светло и го препорчуваме како ,,number one” есенски избор.

Евротип
Евротип
To Top