Новости

Мода и убавина

Популарни ,,Make up” трендови и идеи за во зимските денови

Доколку сте во потрага по инспирација за вашиот ,,make up” изглед, погледнете ги овие идеи.

Без разлика дали се работи за кежуал варијанти или пак можеби се прашуваште како најубаво да изгледате за време на излегувањата со пријателките или пак за време на делoвни или можеби романтични состаноци.

Проследете ги стиловите како ,,Smoky eyes, nude looks” и сите останати ,,make up” варијанти и трендови, па потоа одберете ја вашата омилена шминка што мислите дека најповеќе ќе ви одговара за овој зимски период.

GOLD
To Top