Новости

Мода и убавина

Предлог идеи за луксузен изглед на новогодишниот маникир

Маникирот како составен дел од целосниот изглед на дамите, го има посебното место кое треба да зрачи со афтентичност и беспрекорност. Зборувавме за зимските трендови и бои за празничен маникир, но овој пат од личен агол би ви предложиле нешто поинакво.

Одберете луксузен маникир кој би преферирал теѓет или маслинести нијанси што во комбинација со белата, златната или металик нијансите и бои, го создаваат токму тој т.н. празничен луксуз подготвен за предновогодишни забави.  Минијатурната уметност пак над ноктите совршено би се вклопила со сјајниот изглед. Погледнете ги нашите предлози од кои се надеваме ќе се инспирирате.

Евротип
SNBROKER
To Top