Новости

Мода и убавина

Пуф ракави и кошули со необични шари и изработки!

Избегнете го клишето на еднобојните и клот варијанти или едноставните и класични кошули кои всушност и не носат некој возбудлив дополнителен ефект.

Ако сакате да го постигнете токму тоа, погледнете ги овие необични изработки над кошулите, модели со пуф ракави, како и ленени кошули со везени изработки во бохо стил.

Евротип
Евротип
To Top