Новости

Мода и убавина

Ралф Лорен – реалноста понекогаш може да биде разочарувачка, затоа сонувајте!

Маестралноста на креациите на Ралф Лорен, сеуште воодушевуваат. Неговиот стил претставува вонвременска класика, едноставност, шарм.

Ралф за себе вели дека никогаш не бил во Африка, а ја дизајнирал првата ,,сафари” хит колекција во 1983 година. Сфатил дека е поубаво човек да живее и креира потпирајќи се на неговите соништа, а не на реалноста во моментот кога бил во Англија и се разочарал од нивната мода.

Во продолжение погледнете дел од неговите креации кои ја одбележаа 2020та година, како и дел од неодоливите модели низ годините, кои секако дека стигнале на црвениот тепих, а холивудските ѕвезди се гордееле што носат креации потпишани од воедно и најбогатиот дизајнер на светот.

GOLD
To Top