Новости

Мода и убавина

,,Раскошот” како дел од содржина на едноставните модели

Раскошот е поим кој можеби веднаш си го поврзуваме со луксуз, богатство.

А штом сме кај модниот свет, веднаш под раскош како да подразбираме длабок џеб. Но, оние најкреативните души, знаат дека ова правило не постои од никогаш и дека раскош е всушност начинот на кој ги носите моделите.

Штом зборуваме за летото, комфорот или удобноста ни е сепак примарна во стилот, а потоа следи пријатниот материјал и бојата, принтот, дезенот, изработката.

Овие летни кежуал фустани, комбинации и модели, зборуваат за токму тој раскош кој не мора да значи дека е пресметан според големината на џебот.

Евротип
Евротип
To Top