Новости

Мода и убавина

Светликавите здолништа, фустани и палта се повторно новото кежуал

Ако порано бевме навикнати да ги гледаме светликавите фустани, здолништа и палта само и само во вечерни пригоди и изданија и ако до сега мислевте дека непишано правило е светликавите фустани да се аутфит наменет само за забави, нивното популарно име „party dresses“, овој пат се менува во „новото кежуал“.

Ок, можеби овој тренд беше најпопуларен во 2019 година во светските метрополи, но веројатно доживува come back. Оние кои се страсни љубители на модниот свет и будно ги следат најновите трендови, ова можеби им е веќе познато, но чисто се сомневаме дека им е и изгустирано.

Пробајте со овие по малку „откачени“ комбинации, креирајте, размилувајте широко и слободно пуштете се во светот на модата која денес нема граници. Искористете ја оваа прилика и бидете Ин, без да се сомневате во изборот на аутфитот и неговата софпадливост од бои, текстури и материјали.

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

 

 

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Евротип
Евротип
To Top