Новости

Мода и убавина

Светот е воодушевен од фустан инспириран од коронавирусот – Дали вие би го носеле?

Коронавирусот го промени не само светот во кој што живееме, туку драстично го промени и светот на модата. Така американскиот бренд Pretty Little Thing дизајнираше фустан инспириран од вирусот, а илјадници жени се воодушевени од дизајнот.

Фустанот кој вртоглаво брзо се продава ширум светот чини 18 долари. Дали би го носеле?

GOLD
To Top