Новости

Мода и убавина

,,Make up” тренд за кој се надеваме дека е само шега?

Скролајќи на Pinterest, забележавме еден тренд кој се некако се провлекува низ фотографии.

Разгледувавме сосема друго, кога ете ти го тој. Станува збор за ,,make up” со леопардски принт. Да бидеме искрени, нам и не дека баш ни се допаѓа. Не ни е по волја и би потенцирале дека за сега ова е само забава, но наше е да ве предупредиме. Затоа што во овој свет нема правила, па немојте потоа да се шокирате. Сепак секој тренд не мора да го прифаќаме, а за среќа ова сеуште не е ИН за што се надеваме дека така и ќе остане.

Евротип
Евротип
To Top