Новости

Мода и убавина

Стилист ги охрабрува девојките да ја носат природната обелена боја на коса

Мартин е стилист или ,,колорист” како што тоа знаат некако да го дефинираат во светот, кој во последните две години беше во мисија да докаже дека сивата боја никогаш не излегува од мода.

Мартин развил техника што им овозможува на своите клиенти постепено да ја намалуваат бојата. Тој исто така објавува слики пред и потоа од овие зачудувачки трансформации за да покаже дека жените не треба да ја кријат белата коса, туку напротив да ја експонираат.

GOLD
To Top