Новости

Мода и убавина

Стилски фризури најдобри за оваа година!

Бидете во чекор со модата и погледнете ги овие стилски фризури кои се најпопуларниот тренд за оваа година.

Без разлика на пригодата, ваквиот навидум ,,кежуал” изглед, може да го употребите секогаш. Не само што ќе заштедите време, туку и ќе бидите во најголемиот тренд штом станува збор за изгледот на вашата коса.

Евротип
Евротип
To Top